Calia

Over Calia

U wil natuurlijk dat uw tuin er prachtig uitziet, dat dit een rustige plek is waar u kan genieten. Maar hoe begint u hier aan? Voor een tuin waar u en uw gezinsleden zich optimaal kunnen voelen, doet u beroep op een expert om vorm te geven aan uw ideƫen. De tuinarchitect in de regio Leuven die u helpt met het realiseren van uw droomtuin is Calia in Wilsele.

Door de jaren heen is vooral de passie voor het werken met hout gegroeid. Daarom is dit het voornaamste materiaal dat gebruikt wordt in onze realisaties. 

Hout is een ecologisch materiaal met een warme en natuurlijke uitstraling. Door hout te gebruiken krijgen bossen, wereldwijd, ook een economische waarde en zal er meer ingezet worden op de heraanplant ervan. 

Wanneer u dus droomt van een prachtige tuin, waarin u gezellig kan vertoeven met uw familie of fijne barbecues kan houden met vrienden, neem dan u contact op met uw tuinarchitect in Wilsele, Calia. Aarzel niet maar laat ons u helpen een oase van rust te scheppen bij u thuis. Neem vandaag nog contact met ons op!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x