Calia

Klinkers - Tegels

Wandel met plezier door uw tuin dankzij onze klinkerwerken

Aanleg van opritten en tuinpaden

Kies voor onze totale service om uw klinkerwerken in Leuven en omgeving tot een goed einde te laten brengen. Informeer gerust bij ons om enkel klinker- en tegelwerken uit te laten voeren of combineer deze werken met onze tuinaanleg.

Met een mooi aangelegde oprit of met klinkers in uw voortuin wordt het eens zo makkelijk om uw woning te bereiken. Ook uw wagen zal veilig geparkeerd staan met een oprit van onze hand. Wij verzorgen het volledige project en werken met de meest uiteenlopende materialen. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld: - natuursteen - kasseien - kleiklinkers - betonklinkers - …

Onze tuinbedrijf uit Leuven verzorgt eveneens de aanleg van uw tuinpaden. Na onze werken zal u met veel genot door uw tuin en langs uw terras wandelen. Ook voor deze aanleg gaan wij aan de slag met de materialen die u verkiest. U hoeft enkel te tonen waar u de paden wil zien liggen of vraag ons voor de opmaak van een plan voor uw tuin, inclusief de tuinpaden. Bel ons voor een interessante offerte voor het leggen van klinkers.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x