Calia

Buitenkeukens en tuinmeubilair

Buitenkeukens

Het authentieke gevoel van buiten te koken wordt jaar na jaar populairder! Ervaar zelf dit plezier in een op maat gemaakte buitenkeuken van Calia. 

De duurzame materialen in combinatie met een barbecue van Kamado Joe staan garant voor kookplezier in elk seizoen. De laden en kasten bieden voldoende plaats voor uw kookgerei en de op keramische Kamado Joe kan u ieder gerecht tot een goed einde brengen. Verras uw gasten met traag gegaarde ribbetjes, een perfect gegrilde steak of een op steen gebakken pizza. 

Uw maatwerk buitenkeuken is de ideale plaats voor al deze bereidingen!

Doe inspiratie op bij onze realisaties. 


Tuinmeubelen op maat

Bij Calia kan u terecht voor allerhande tuinmeubilair op maat, van tafels over loungesets tot complete tuinkasten. Doordat deze op maat gemaakt worden volgens uw wensen, zullen ze een geheel vormen met uw terras of tuin. 

De keuze van de materialen en de uitvoering bieden u jarenlang genot van uw tuinmeubel. 

 

Maak een afspraak

Dankzij onze ervaring en passie voor het maken van houten meubilair kunt u met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact op met deze meubelspecialist voor meer informatie. Dan komen we graag bij u langs om een kijkje te nemen en te bespreken wat moet gedaan worden. Wij meten alles op en stellen daarna een gratis en vrijblijvende prijsofferte op. Waar wacht u nog op? Ons maatwerk geeft uw tuin of terras een persoonlijke toets.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x