Tuinmeubilair

Houten tuinmeubilair op maat

Bent u op zoek naar tuinmeubelen die kwaliteit en karakter uitstralen? Neem dan zeker contact op met Calia. Deze vakman ontwerpt houten tuinmeubilair op maat te Wilsele. We werken volledig op maat van de wensen van de klant en houden hierbij rekening met de beperkingen en mogelijkheden van het vooropgesteld budget.

Tuinmeubelen op maat

Hier kan u terecht voor allerhande tuinmeubilair op maat, van tafels over loungesets tot complete tuinkasten. Ook buitenkeukens op maat in hard hout (Ipé, Padouk, acacia, ...) als zacht hout (Thermowood, steigerhout, ...) zijn mogelijk. Bovendien creëren wij ook tafels voor Kamado barbecue. Voor alle ontwerpen gebruiken we steeds de duurzaamste en mooiste houtsoorten. Alle houtsoorten zijn ideaal om tot tuinmeubel te vervaardigen en daarbovenop behouden ze hun karakteristieken in alle weersomstandigheden.

Maak een afspraak

Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor het maken van houten meubilair kunt u met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact op met deze meubelspecialist voor meer informatie. Dan komen we graag bij u langs om een kijkje te nemen en te bespreken wat moet gedaan worden. Wij meten alles op en stellen daarna een gratis en vrijblijvende prijsofferte op. Waar wacht u nog op? Maatwerk meubilair geeft uw tuin of terras een persoonlijke toets.

 

Contacteer ons! 016/67 92 70
Contact
Contacteer ons!016/67 92 70