Wij scheppen een oase van rust bij u thuis

Uw professionele partner voor tuinaanleg in de omgeving van Leuven is Calia uit Wilsele

De aanleg van onze tuin bewaren we meestal tot het allerlaatste. Daarom is dit echter niet minder belangrijk! Van een prachtig ogende, gezellige tuin zal u uw leven lang plezier beleven. Daarom is het belangrijk voldoende aandacht te besteden aan de aanleg ervan! Doe daarom beroep op een professional. Voor tuinaanleg in Leuven en omstreken is Calia uit Wilsele hét bedrijf dat u bijstaat tijdens het hele project.

Wij verzorgen de aanleg van uw volledige tuin, van het zaaien van gras tot het planten van de bloemen en planten die u wenst. Ook zijn wij gespecialiseerd in verhardingswerken zoals het leggen van klinkers of natuursteen. Wil u dus een terras aanleggen? Of denkt u aan een mooie steen rond uw zwembad? Dan zijn wij uw professionele partner! Elk project verzorgen wij tot in de puntjes. Kwaliteit en een uitstekende service garanderen wij aan elke klant.

Voor tuinaanleg in regio Leuven is er dus maar één adres: Calia uit Wilsele. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of indien u graag een offerte wenst.

Contacteer ons! 016/67 92 70
Contact
Contacteer ons!016/67 92 70