Continue genieten op het terras!

Terras aanleggen in de regio Leuven is de specialiteit van Calia uit Wilsele, uw partner in tuinaanleg

Om een terras te plaatsen, is handig zijn een must. Maak het uzelf dus gemakkelijk en contacteer een professional wanneer u een een mooi terras wil aanleggen in de regio Leuven. Calia is uw expert uit Wilsele voor het leggen van klinkers, natuursteen en het installeren van houten terrassen. Een houten terras is een nieuwe trend met enorm veel voordelen. Hout is warm en natuurlijk. Bovendien vereist hout weinig onderhoud en gaat een houten terras bijzonder lang mee.

Elk terras is een investering waar u lang plezier aan zal beleven! Samen ontbijten in de zon met de kinderen of dineren met vrienden tijdens een zwoele zomeravond. Bij Calia bent u er zeker van dat het terras dat u voor ogen hebt, tot in de puntjes afgewerkt wordt. Wij staan garant voor een kwaliteitsvolle, correcte plaatsing en een flexibele service. Buiten de aanleg, kunnen wij ook eerst het ontwerp van uw terras voorzien.

Wanneer u een terras wil aanleggen in Leuven en omstreken contacteert u dus Calia uit Wilsele. Twijfel niet langer, maar kies voor service en kwaliteit! Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons! 016/67 92 70
Contact
Contacteer ons!016/67 92 70